OVER EL-JARDINERO LIMMEN

"Wanneer ik een mooie strakke haag heb gesnoeid word ik heel blij..."

OVER JARRIN

Het bloed van Jarrin is groen, niet rood. Geboren in een grasvriendelijk gezin is hij al vroeg in z'n leven bezig met tuinen en grasmatten. Toch duurde het even om die passie te omhelzen. Na een opleiding transport en logistiek kwam hij er al rap achter dat binnenzitten achter een bureau 't niet ging worden. Terug naar de schoolbanken dan maar. Vakdiploma zelftstandig hovenier gehaald en aan de slag met de voeten in de aarde. Dit was 16 jaar geleden. Inmiddels is Jarrin honderden tuinen en vele tevreden klanten verder. Door een breed netwerk, liefde voor groen en een flinke werkethos is El Jardinero inmiddels een begrip in Limmen en omstreken.

GROOT NETWERK

Wij werken veel samen met andere partijen. Wij leveren en plaatsen samen veranda's, compleet straatwerk en tuinverlichting. Heeft u speciale wensen? Maatwerk is altijd een optie, het maakt ons werk leuker.

WERKTERREIN

Wij tuinieren voornamelijk in de omgeving Limmen, Castricum, Heiloo, Uitgeest, Akersloot en de Egmonden. Verderweg doen we ook. In Alkmaar, Heerhugowaard en Haarlem hebben wij al wat mooie tuinen aangelegd.

WERKWIJZE EN TARIEVEN

Wij komen eerst langs voor een vrijblijvend gesprek en dan kijken we samen naar de tuin en bespreken we de mogelijkheden. Daarna komen we met een voorstel en dat bespreken we dan weer samen. Transparantie en eerlijkheid staan voorop. Een mooie tuin is het uitgangspunt.

Home         Over ons         Diensten        Foto's        Contact